PIZZA . ANTIPASTO . WIJN

Pinsa’s werd drie keer uitgeroepen tot beste pizzeria van Nederland en eindigde als nummer 11 op het wereldkampioenschap pizzabakken dat jaarlijks plaatsvindt in Parma.

Bekijk menu

over pinsa’s

Pinsa’s is opgericht door Marie en Danilo. De Italiaanse moeder en zoon leerden de kneepjes van het pizzabakkersvak in hun thuisland en besloten de liefde voor traditionele pizza’s mee te nemen naar Nederland.

Met respect voor originele recepten, passie voor verse ingrediënten en aandacht voor gasten, openden ze in 2009 hun restaurant aan de gezellige Spaarndammerstraat in Amsterdam. Bij Pinsa’s kies je voor Italiaanse pizza’s volgens traditioneel recept. Ook serveren we salades, diverse antipasti en heerlijke desserts.

Wat onze pizza zo speciaal maakt?

We gebruiken een bijzondere mix van Italiaanse meelsoorten van biologische teelt. Het deeg laten we 48 tot 72 uur rustig rijzen, waardoor het lekker luchtig wordt. En dat proef je! Onze pizza is dun, knapperig en licht verteerbaar en dat zorgt ervoor dat jij na het eten geen ‘deegbuik’ krijg

Liever je pizza Bestellen?

Geen zin om te koken maar wil je de deur niet uit? Geen probleem want bij Pinsa’s Amsterdam kan je gewoon bestellen. Zo heb jij de lekkerste pizza’s gewoon bij jou thuis. Lekker wijntje erbij of een dessert? Alles is mogelijk.

Dus de enige vraag die ons nog rest is… waar eet jij je pizza?